Verkeersveiligheid

STC Bureau levert verkeersregelaars voor evenementen, wegwerkzaamheden, bouwplaatsen en calamiteiten . We zijn trots op onze mensen, want ze gaan door weer en wind, kunnen overzicht bewaren en kunnen goed omgaan met bestuurders. Dankzij ons werk kunnen andere mensen doorgaan. Dat maakt dit vak niet alleen ontzettend belangrijk, maar ook leuk. Natuurlijk kennen we allemaal de bekende man in de gele jas van vroeger. Tegenwoordig is deze baan veel meer dan dat.

Veiligheid

Ons uitgangspunt is altijd de waarborging van de veiligheid voor wegwerkers en overige verkeersdeelnemers. Of het nu gaat om belijning, graafwerkzaamheden, asfalteren of een andere discipline, onze verkeersregelaars zijn vertrouwd met de specifieke omstandigheden bij elke discipline.

Duidelijke afspraken

Wij hechten veel waarde aan heldere afspraken met uw werknemers, zodat onze verkeersregelaars als het ware regisseurs kunnen optreden. Op die manier waarborgen ze zowel de veiligheid als de samenwerking tussen uw werknemers en andere verkeersdeelnemers. Hierbij houden we rekening met de belangen van alle betrokken partijen.

Wij helpen u graag met o.a.:

  • Bouw en infrastructuur
  • Calamiteiten
  • Evenementen
  • Spoorbegeleiding